Supportersvereniging Helmond Sport: Gratis seizoenskaart vak O voor burgemeester Van Gijzel.

 

HELMOND – De supportersvereniging Helmond Sport (SVHS) wil burgemeester van Gijzel een gratis seizoenskaart aanbieden voor vak O. Vak O is het vak van de echte Helmond Sport supporter. Op deze manier wil de SVHS aantonen dat van Gijzel zich geen zorgen hoeft te maken over de komst van Helmond Sport supporters naar Eindhoven.

 

De reden voor deze actie komt na aanleiding van het instellen van een verplichte buscombi voor de wedstrijd Jong PSV – Helmond Sport. “Van Gijzel twijfelt over de goedheid van de Helmond Sport supporter en dat is nergens voor nodig”, volgens Erik van Kilsdonk voorzitter van de supporters vereniging Helmond Sport.

 

Voor de SVHS is het onbegrijpelijk dat de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven op vrij vervoer bezocht mocht worden maar dat voor de wedstrijd tegen Jong PSV een verplichte buscombi geldt. De uitwedstrijd tegen FC Eindhoven werd door ruim 200 supporters zonder ongeregeldheden bezocht.

 

“Daarom is het nu extra vreemd dat we voor de wedstrijd Jong PSV – Helmond Sport een verplichte buscombi opgelegd krijgen. Dit lijkt niets meer met veiligheid te maken te hebben maar meer met het beperken van politie-inzet of kosten besparing. Jammer want op deze manier word het bezoeken van een wedstrijd flink ontmoedigd en dat zal de sport niet ten goede komen”, aldus van Kilsdonk.

 

 Helmond Sport zal met een volle bus afreizen naar de wedstrijd Jong PSV – Helmond Sport. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op maandag tien februari om 20.00 in het Philips Stadion.

Tweets!

SVHS Facebook!!Uw bedrijfslogo hier?

Powered by Joomla!®. Designed by: hosting company cheapest linux reseller hosting Valid XHTML and CSS.