Helmond Sport heeft na de gelijke spelen tegen Willem II, Sparta Rotterdam en MVV Maastricht wederom gelijk gespeeld. Dit maal kwam het niet verder dan 1-1 tegen Fortuna Sittard.

 

 

Helmond Sport was de eerste helft de betere ploeg en kreeg het de nodige kansen op een treffer. Stanley Elbers was de gevaarlijkste man bij Helmond Sport. Hij kreeg tot vijf maal toe een kans om te scoren. Serhat Koc kreeg ook nog een goede kans, maar ook hij wist de doelman niet te passeren. Fortuna Sittard kreeg haar eerste mogelijkheid pas een paar minuten voor rust via Khalouta. Hij schoot de bal naast het doel van Wouter van der Steen.

 

 

Na de rust kregen de 2000 aanwezige toeschouwers een heel ander Helmond Sport te zien. Het was niet meer de bovenliggende partij en Fortuna Sittard had het betere van het spel. Waar iedereen al bang voor was gebeurde dan toch. De gasten kwamen op een 0-1 voorsprong. Nkoyi kon door de verdediging dringen en op Van der Steen afstormen. Met een prachtig schot passeerde hij onze doelman. Helmond Sport kreeg hierna binnen een paar minuten uit een hoekschop twee goede mogelijkheden op de gelijkmaker. Helmond Sport herpakte zich en kreeg zo'n twintig minuten voor tijd weer grip op de tegenstander. Tot opluchting van de supporters kwam Helmond Sport in de 81e minuut op gelijke hoogte. Uit een hoekschop van Jeffrey van Nuland kopte Ferry de Regt de 1-1 binnen. Diep in blessuretijd had Helmond Sport nog kans op de drie punten toen Serhat Koc goed weg draaide van zijn tegenstander en via de zijkant van het strafschopgebied op de doelman kon aflopen. De spits was zelfzuchtig en schoot op doel terwijl er twee andere collega's in betere positie voor het doel stonden.

 

 

Met het vierde gelijkspel schiet Helmond Sport niet veel op. De concurrentie voor plaatsen in de play-offs staat erg dicht bij elkaar waardoor het met de week spannender wordt. 

 

 

Aanstaande vrijdag speelt Helmond Sport wederom thuis. Dit maal tegen Telstar. Ook dan zijn onze nieuwe dassen te koop en ook dan kunt u zich nog inschrijven voor de busreis naar FC Dordrecht.

Tweets!

SVHS Facebook!!
Powered by Joomla!®. Designed by: hosting company cheapest linux reseller hosting Valid XHTML and CSS.