Al vroeg in de middag werd er koers gezet naar het centrum van Eindhoven. De groep supporters kwam uit bij een kleine pub die gelukkig wel open was. Tegen de avond waren er zo'n 60 supporters aanwezig bij de pub, waar vanuit rond 19.00 uur lopend naar het stadion werd vertrokken. De groep kreeg uiteraard begeleiding van de politie. Tegen 19.30 uur werd het stadion bereikt, een half uur later was de aftrap.

Helmond Sport begon met dezelfde elf als tegen Jong PSV. Lars Hutten kreeg als snel de eerste kans, maar schoot van dichtbij op de keeper. De eerste kans van FC Eindhoven was wel meteen raak. Na ruim tien minuten voetballen schoot Tom Boere de 1-0 binnen. Hierna Helmond Sport nog een aantal kansen. Diouck wist de paal te vinden na een voorzet van Elbers. Ook schoot onze Belgische spits de bal recht op de keeper en schoot een andere kans weer net naast het doel. Ook Lars Hutten kreeg nog een goede kans om te scoren, maar alle kansen troffen geen doel.

Na de rust was de eerste kans wederom voor Helmond Sport. De kopbal van Hutten ging rakelings naast het doel. Waar Helmond Sport een gelijkmaker verdiende was het FC Eindhoven dat weer scoorde. Fries Deschilder tekende voor de 2-0. Nadat Jason Bourdouxhe de 3-0 maakte was de wedstrijd helemaal gespeeld. 

Aanstaande zaterdag speelt Helmond Sport thuis tegen MVV Maastricht. De aftrap is om 19.45 uur. Ook dan is de reünie van de AA-side. 

Tweets!

SVHS Facebook!!Uw bedrijfslogo hier?

Powered by Joomla!®. Designed by: hosting company cheapest linux reseller hosting Valid XHTML and CSS.