En wederom komt Helmond Sport met een nederlaag terug naar Helmond. Dit maal werd er met 3-1 verloren bij FC Oss. Al 10 maanden werd er niet meer gewonnen in een uitwedstrijd.

De wedstrijd was nog geen 30 seconden oud of er stond al 1-0 op het scorebord. Wederom door erg zwak ingrijpen van de defensie. Het is dan ook nog zo gek dat Helmond Sport een van de meest gepasseerde defensie heeft van het betaalde voetbal. Gemiddeld genomen krijgt Helmond Sport 2,21 doelpunten per wedstrijd tegen waarbij het slechts 1,39 doelpunten per wedstrijd scoort. Dus de 19e plaats op de ranglijst is niet zo verrassend. Nog voor de rust liep FC Oss uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong door doelpunten van Justin Mathieu en Jonathan Opoku. Helmond Sport kwam niet verder dan twee doelpogingen.

In de tweede helft nog meer tegenslag voor Helmond Sport. Kevin Visser werd met een brancard van het veld gedragen en mag zich voegen bij de ziekenboeg waaronder Kazlauskaz, Gomez en Elbers zich al bevinden. Via Lars Hutten deed Helmond Sport nog wat aan de stand, 3-1. FC Oss leunde op de voorsprong en Helmond Sport probeerde er nog wat van te maken. Tuijp kreeg nog een mooie kans maar stuitte op de doelman.

Aanstaande maandag volgt alweer de volgende wedstrijd. Helmond Sport neemt het dan thuis op tegen Sparta Rotterdam.

Uw bedrijfslogo hier?