Helmond Sport heeft doelpuntloos gelijk gespeeld tegen Jong PSV. De wedstrijd werd gespeeld in de thuishaven van FC Eindhoven waarbij ruim 100 supporters uit Helmond aanwezig waren.

In het elftal van Jong PSV traden enkele bekende voetballers aan waaronder international Stijn Schaars. Ook maakten Abel Tamata, Marcel Ritzmaier, Remco Pasveer en Rai Vloet deel uit van de basiself. Vooraf leek het dus een moeilijke avond te gaan worden voor Helmond Sport. Echter werd het een wedstrijd zonder al te veel spanning en van een bedenkelijk niveau. PSV kreeg de betere kansen via Eric Quekel (ex-Helmond Sport) en Rai Vloet. Boljevic leek te gaan scoren voor PSV. Hij had Wouter van der Steen al gepasseerd en hoefde alleen de bal in het lege doel te schuiven. Gelukkig was Koen Weuts doorgelopen en kon de bal van de doellijn halen.

Helmond Sport kreeg pas na de rust de allereerste kans van de wedstrijd. Stanley Elbers rondde een dribbel af met een snoeihard schot in de verre hoek. De lat voorkwam een treffer. Dit was overigens ook meteen de laatste kans voor Helmond Sport. Van der Steen redde in de slotfase nog een punt. Hij dook met een prachtige save de kopbal van Loof uit de kruising.

Al met al een prima resultaat. De supporters keerden tevreden huiswaarts. Helmond Sport is nu 3 wedstrijden ongeslagen en heeft al 2 wedstrijden de nul gehouden. Een prima prestatie dit seizoen. Door het gelijke spel stijgt Helmond Sport 1 plaats op de ranglijst en staat nu 18e. Aanstaande vrijdag wederom een derby. Dan komt FC Eindhoven op bezoek.