Helmond Sport kan een uitwedstrijd verliezen, maar er zit wel verschil in verliezen. Hard werken en slechts met 2-0 klop krijgen of helemaal geen flikker uitvoeren en met 7-0 verliezen. Nou dat laatste was gisteren dus het geval.

Wat Helmond Sport gisteren liet zien was totaal betaald voetbal onwaardig. De spelers lieten totaal niets zien. Onze verdedigers leken niet op het veld te staan. Onze middenvelders waren onzichtbaar en onze aanvallers waren gewoon toeschouwers. Okay, nu speelde Roda JC wel heel erg goed. Vorige week verloren zij met 6-0 en hadden in Helmond Sport een mooie tegenstander gevonden om voor eerherstel te spelen.

De wedstrijd was na twintig minuten gespeeld. Helmond Sport keek toen al tegen een 2-0 achterstand aan. Bij rust stond er al 4-0 op het grote scorebord in het stadion. Na ruim tien minuten in de tweede helft te hebben gespeeld liep Roda JC uit naar 7-0 waarna zij het welletjes vonden. Even werd er voor het ergste gevreesd dat Helmond Sport de grootste nederlaag uit haar clubhistorie zou lijden. Het bleef “slechts” bij 7-0 waarbij het ook 12-0 had kunnen zijn. Beste man aan de zijde van Helmond Sport was Wouter van der Steen. Hij wist nog een paar goede reddingen te verrichten. De rest van de spelers scoorden niet meer van een zeer dikke onvoldoende. Ze moeten zich doodschamen!!

Vrijdag speelt Helmond Sport thuis tegen VVV Venlo. Hopelijk herpakken de spelers zich.

Uw bedrijfslogo hier?