Helmond Sport heeft de laatste wedstrijd van het seizoen 2014-2015 kansloos met 4-0 verloren van Telstar. Het enige wat de ploeg van Jan van Dijk nog kon behalen was bij een overwinning twee plaatsen klimmen op de ranglijst. 

De SVHS organiseerde voorafgaand de wedstrijd een “vrijdagmiddag” borrel in Wijk aan Zee. Zo’n 30 supporters waren in Cafe De Zon aanwezig. Rond 19.15 uur werd er koers gezet naar Velsen. Heb was nog even spannend of de wedstrijd wel gehaald zou worden aangezien de bus niet wilde starten. Gelukkig hadden we nog een technisch mannetje onder de supporters (bedankt Hans!!) waardoor het euvel werd verholpen. 

 


 

Tsja en dan de wedstrijd. Het was na vijf minuten al duidelijk dat Helmond Sport de goede reeds (vijf keer winst in zes wedstrijden) niet kon doortrekken. Het keek meteen tegen een achterstand aan nadat Kevin van Essen de 1-0 maakte. Telstar kreeg een minuut later weer een grote kans maar Wouter van der Steen bracht redding. Wederom kreeg Telstar de kans op 2-0. Gelukkig lag de lat in de weg. Ook Calvin Valles was dicht bij een treffer. Helmond Sport kreeg pas aan het einde van de eerste helft twee kansen. Mounir el Allouchi schoot in het zijnet en Dave Nieskens miste het intikkertje. 

 


 

Na de rust een onzichtbaar Helmond Sport. Telstar wist hier wel raad mee en liep uit naar 4-0 door doelpunten van Tissoudali, Kindermans en van 11 meter Keurntjes. Bij die laatste treffer kreeg Wouter van der Steen de rode kaart. Omdat Helmond Sport al 3x gewisseld had ging Jack Tuijp in de goal staan, zonder succes dus.  

Helmond Sport sluit het seizoen af op een 17e plaats op de ranglijst met 38 punten uit evenzoveel wedstrijden. Het scoorde 52 doelpunten en krijgt de titel meest gepasseerde defensie met 85 tegentreffers. Stanley Elbers eindigt met 13 doelpunten als topscoorder van Helmond Sport.

Tweets!

SVHS Facebook!!
Powered by Joomla!®. Designed by: hosting company cheapest linux reseller hosting Valid XHTML and CSS.