Helmond Sport kan terugkijken op een geslaagde Open Dag! Alles zat mee op deze dag. Het weer, de temperaturen en de gezellige en gemoedelijke sfeer.

Ook de supportersvereniging Helmond Sport (SVHS) kan terugkijken op een mooie Open Dag. Vanaf 13.00 uur konden supporters bij onze stands terecht voor mechanische. Zo waren de nieuwe wedstrijdshirts erg in trek. Ook de sjaals vlogen de deur uit. We kunnen ook nieuwe leden verwelkomen en de loterij waarbij volle levensmiddelenmanden kon worden gewonnen waren in no time uitverkocht. Ook bij de stand en de loterij van de Hellmond Fanatics was het druk.

De Open Dag werd ook bezocht door supporters uit het buitenland. Zo hebben wij Duiters mogen ontmoeten en ook waren Malcolm en Debbs speciaal uit Ipswich (Engeland) gekomen om de Open Dag mee te maken.

De sfeer was de gehele dag goed. Helmond Sport supporters en de supporters van onze tegenstander Daggenham&Redbridge gingen als vrienden met elkaar om. Er werd gezongen en gezellig een biertje gedronken. De SVHS en de supportersvereniging van Daggenham&Redbridge bezegelde deze fijne dag met de uitwisseling van sjaals.

Daarnaast werd er ook nog een wedstrijd gespeeld tussen Helmond Sport en Daggenham&Redbridge. Nadat Helmond Sport op een 0-1 achterstand was gekomen zorgde Stanley Elbers met een fraaie treffer voor de 1-1. Charlton Vicento zorgde voor de overwinning door in de tweede helft de 2-1 te maken.

Uw bedrijfslogo hier?