Bijna elke wedstrijd organiseerd de SVSH een busreis naar de uitwedstrijd toe om zo de echte Helmond Sport supporter te kunnen laten genieten van Helmond Sport. De deelnemers aantallen verschillen per wedstrijd. Gemiddeld gaan er 40 bus-supporters mee naar een een uitwedstrijd. Onderweg kan men genieten van frisdrank en in beperkte maten van een biertje.

 

Deze drankjes worden aangeschaft door de SVHS zelf. Echter is dit natuurlijk een erg leuke manier van sponsoring. Dus mocht iemand of een bedrijf een paar traytjes bier of frisdrank willen sponsoren dan is hij van harte welkom. Deze drankjes worden verkocht tijdens de busreis en de opbrengst is dan voor de SVHS.

 

Men kan ook een hele busreis sponsoren. Men betaald dan de busreis. Natuurlijk zal uw naam bekend worden gemaakt in de bus en op de website. Daarnaast mag u dan 2 personen inschrijven die meegaan naar de uitwedstrijd toe (mits deze geen stadionverbod hebben). Zowel de toegang tot de wedstrijd als de busreis zijn dan gratis. Mocht U ook nog wat leuke gadgets hebben liggen met uw bedrijfslogo erop, dan kunt u deze uit delen in de bus.

 

Heeft men interesse in bussponsoring neem dan contact op met John Cortenbach of Erik van Kilsdonk. Mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tweets!

SVHS Facebook!!
Powered by Joomla!®. Designed by: hosting company cheapest linux reseller hosting Valid XHTML and CSS.