Financiële sponsoring

Zoals veel verenigingen is de SVHS continu op zoek naar sponsoren. Sponsoren kunnen zich op allerlei manier laten zien binnen de SVHS maar natuurlijk ook aan alle overige supporters van Helmond Sport. Dit kan zijn tijdens onze activiteiten, via onze website, busreizen, nieuwjaarsreceptie, sfeeracties of de feestavond. Er zijn dus mogelijkheden genoeg om aan uw naamsbekendheid te werken. Ook kunnen er individuele sponsorafspraken gemaakt worden waardoor u bijvoorbeeld wedstrijden kunt bezoeken en of gratis met de bus mee kan rijden. Dus mocht u iets creatiefs weten neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Goederen sponsor

Uiteraard is sponsoring in goederen ook mogelijk. Het hoeft niet altijd om geld te gaan. Zo kan men denken aan prijzen op de feestavond of drankjes tijdens de busreizen. Maar ook bijvoorbeeld de hapjes op een feestavond of activiteit. Het hoeft niet altijd groot te zijn. Klein is fijn maar groot kan ook ;) Zo kan je ook een gehele activiteit of busreis sponsoren. Voor meer informatie zie onze website / de pagina's over sponsoring. Uiteraard kan uw eigen creativiteit ook besproken worden.

 

Locatie sponsor

Ook het sponsoren van een locatie is mogelijk. Zo is de SVHS is nog altijd (dringend) op zoek naar een eigen goede vergader/werkruimte. Tevens zijn wij op zoek naar een locatie waar wij met een grote groep (+/- 40 personen) kunnen barbecueën met onze vrijwilligers. Uiteraard mag de barbecue ook gesponsord worden ;)

 

Hoe of wat u ook wilt sponsoren, waarschijnlijk kan de SVSH het altijd gebruiken. Mocht u willen sponsoren of iets kunnen aanbieden waar wij naar op zoek naar zijn, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij nemen dan snel contact met u op.

Tweets!

SVHS Facebook!!Uw bedrijfslogo hier?

Powered by Joomla!®. Designed by: hosting company cheapest linux reseller hosting Valid XHTML and CSS.