HOOFD SPONSOREN

Helmond Sport komt niet verder dan 2-2 tegen Achilles'29

1st Dec, 15

Helmond Sport is er niet in geslaagd om te winnen van Achilles’29. De wedstrijd eindigde in 2-2, waarbij het steeds achter de feiten aanliep.

 

 

Het was gisteren bar en boos. Veel regen en wind teisterde het Lavans Stadion. Hierdoor lieten veel mensen het af weten, alleen de “die hard” supporters zaten in het stadion dat waarschijnlijk een laagte record brak. Teletekst maakt melding van 951 toeschouwers, maar dat waren er een stuk minder. Voor de aftrap plaatsvond werd er eerst nog afscheids genomen van Charles Kazlauskas.

 

 

Zij zagen Helmond Sport weer bijzonder slap starten. Achilles’29 werd hierbij aan de 0-1 geholpen. Gyrano Kerk verloor op simpele wijze de bal. Brian Boogers wist hier wel raad mee en schoot van zo’n 20 meter de bal binnen. Even hiervoor had Boogers al de paal geraakt. Helmond Sport liep hierdoor vroeg achter de feiten aan. Het moest dus op zoek naar de gelijkmaker. Het kreeg kansen via Bjelica en Edwards. Ook Kevin Visser kreeg een grote kans, maar schoot tegen de keeper op. Net voor de rust besloot Bjelica om maar weer eens mee op te komen. Als een behendige aanvaller kapte en draaide onze robuuste verdediger zich vrij en schoot op schitterende wijze de bal onhoudbaar in de kruising, 1-1. Mounir el Allouich kreeg hierna nog een kans op de 2-1, maar was niet gelukkig in de afronding.

 

 

Na rust was het weer slappe hap. Achilles’29 was er weer in geslaagd om op voorsprong te komen via een schuiver van Boy van Beek, 1-2. Van der Steen leek de bal te moeten hebben, maar onze doelman verklaarde dat de bal van richting werd veranderd waardoor hij werd verrast. Zo’n 25 minuten voor tijd besloot Jan van Dijk om Carlo de Reuver in het elftal te brengen. Hij bezorgde Helmond Sport in blessuretijd nog een punt door de 2-2 te maken.

 

 

Aanstaande vrijdag wacht een moeilijke uitwedstrijd, dan staat Go Ahead Eagles – Helmond Sport op het programma. 

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook