Complete wanvertoning in Sittard! Spelers mogen zich schamen.

2nd Feb, 16

Helmond Sport spelers schaam je kapot! Wat dachten zij? Ach het is maar Fortuna Sittard die pakken we wel even? Het was gisteren een complete wanvertoning.

Het hoogtepunt van de wedstrijd, de spelersopkomst!

In tegenstelling met de voorgaande wedstrijden, waar het team van Jan van Dijk een goede indruk maakte maar in de slotseconden verloor, kregen de meegereisde supporters een elftal zonder inzet, passie en strijd te zien. Daarbij zagen zij ook nog eens onbegrijpelijk wissels plaatsvinden. Zo werd verdediger Markiet in de tweede helft in de spits gezet voor middenvelder El Allouchi. Wat is de volgende zet? Van der Steen in de spits. Oké, onze spitsen Vicento en De Reuver zijn langdurig geblesseerd. Wat doe je dan als Helmond Sport? Een verdediger (Heerings) halen waar de prioriteit voorin ligt!

Het was dus bar en boos in Sittard. De thuisploeg speelde niet best, Helmond Sport nog slechter en keerde met een 3-0 nederlaag naar huis. Wat de spelers mankeerden? Geen idee, maar het is wel een feit dat we inmiddels weer verder op de ranglijst zijn gezakt. Een twaalfde plaats nu.

Aanstaande vrijdag komt FC Emmen op bezoek. Hopelijk bezorgen de spelers de supporters een goed begin van de Carnaval!

Plaats een reactie

De volgende HTML tags zijn beschikbaar: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><pre><code><ul><ol><li><del>

CAPTCHA Image
Reload Image