Alweer de zevende wedstrijd op rij zonder overwinning!

21st Mar, 16

Helmond Sport – Almere City FC, 0-2. Het betekende alweer de zevende wedstrijd op rij zonder overwinning. De gifbeker is blijkbaar nog niet leeg.

Helmond Sport speelde 75 minuten redelijk voetbal tegen de koploper van de vierde periode. Het had de pech dat Markiet (speelde als spits) niet gelukkig in de afronding was. Hij raakte o.a. de paal. Echter een hele grote fout van Yannick Cortie luidde de 0-1 voor Almere in. Onze verdediger liep opzichtig te slapen! Toevallig bel-Chinezen op de tribune? Nog geen twee minuten na de 0-1 was de wedstrijd definitief gespeeld. Almere kwam Via Jason Oost op 0-2. Overigens eindigde Helmond Sport de wedstrijd niet met 11 spelers. Cortie had zijn tweede gele kaart ontvangen.

Helmond Sport blijft na de zoveelste nederlaag staan op de 17e plaats van de ranglijst.