HOOFD SPONSOREN

Het seizoen zit erop voor Helmond Sport, 0-4 nederlaag tegen GAE

16th Apr, 16

Het seizoen zit erop voor Helmond Sport. Het had nog een hele kleine kans voor plaatsing van de play-offs maar na de 0-4 thuisnederlaag tegen Go Ahead Eagles (GAE) is dit niet meer mogelijk. Overigens een uitslag die iets wat te geflatteerd was.

 

 

In de beginfase was Helmond Sport de bovenliggende partij. Al na vijf minuten kreeg Kerk een behoorlijk grote kans tot scoren. Niet veel later stoomde Kerk weer op in het strafschopgebied. Hierbij werd hij door Lars Lambooij vastgehouden waarna scheidsrechter Kooij een strafschop gaf. Vorige week faalde El Allouchi vanaf 11 meter. Dit maal ging Sam Strijbosch achter de bal staan. Ook deze strafschop ging over het doel. Een kopie van vorige week. Helmond Sport wist zich in de goede openingsfase dus niet te belonen.

 

 

Halverwege de eerste helft kwam GAE wel op voorsprong via een kopgoal van Kenny Teijsse, een oude bekende van Helmond Sport. De linksback was noodgedwongen in de spitspositie gezet omdat GAE net als Helmond Sport met een waslijst aan blessures kampt. Wouter van der Steen weerhield Jerry van Ewijk even later van de 0-2 af. Via Helmond Sport kreeg Carlo de Reuver nog een goede kans op de gelijkmaker, maar zoals vaker dit seizoen miste De Reuver.

 

 

Na de rust was er totaal niets meer te bekennen van het goede spel van Helmond Sport. Alleen Kerk mocht nog een kans noteren. Ook invallers Schilders en Van Heugten (beiden aanvallers) bakten er niet veel van. Het spelniveau zakte weg naar een dieptepunt. In de slotfase sloeg GAE keihard toe en liep uit naar een geflatteerde 0-4 via doelpunten van Teijsse (82’), Maatsen (90’+1) en Wolters (90’+4).

 

Bron foto met Roy Hendriksen: Eindhovens Dagblad

 

Volgende week staat de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2015-2016 op het programma. Roy Hendriksen, aandachtig toeschouwer, staat nog een hoop werk te verrichten in de komende maanden.

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook