Gezellige dag, helaas nederlaag!

2nd May, 16

Afgelopen vrijdag stond de allerlaatste competitiewedstrijd van het seizoen 2015-2016 op het programma. De SVHS had een vroege busreis georganiseerd. In totaal vertrokken ruim 30 supporters om 12.30 uur naar Wijk aan Zee.

Net als vorig jaar werd er een pilsje gepakt ter afsluiting van het seizoen. De bedoeling was om in Cafe Het Wapen van Wijk aan Zee de middag door te brengen, maar de stokoude uitbater wist zich geen raad met de 30 Helmond Sport supporters. Geen muziek en maar enkele bierglazen. Reden om al na een paar minuten te vertrekken. De buurman uitbater probeerde het wel naar ons zin te maken maar zijn zaak had een te chique uitstraling. Daar hielden we het na 1 biertje ook voor gezien. Dan maar naar Cafe De Zon, net als vorig jaar.

Een juiste keuze. Gezellige muziek, leuke uitbaters, dartborden en slap geouwehoer. Volgend seizoen dus maar meteen naar Cafe de Zon! De nodige biertjes werden verorberd en de uitbater zorgde dat we konden eten. Alles prima geregeld.

Tegen 19.00 uur werd er koers gezet naar Telstar. Na een klein kwartier rijden kwamen we aan bij het stadion, dat goed gevuld was. Toen de wedstrijd… Helmond Sport verloor met 1-0 door een doelpunt van Lilipaly. Hierdoor eindigt niet Helmond Sport op de twaalfde plaats van de ranglijst maar Telstar.

Na afloop kwam Wouter van der Steen (Stijn van Gassel stond in de basis) persoonlijk afscheid nemen van het Helmondse publiek. Om 22.00 uur zat iedereen weer in de bus en konden we onder het genot van een biertje weer richting Helmond. Geen play-offs, maar einde seizoen 2015-2016. Het dan wachten op zondag 26 juni wanneer onder leiding van Roy Hendriksen met de eerste training wordt gestart.

De busmasters John&Kasper danken iedereen die dit seizoen met de SVHS is meegereisd naar de uitwedstrijden. Wij zien jullie graag allemaal terug op 26 juni of tijdens onze feestavond op 1 juli. Entreekaarten zijn nog steeds te koop!