Drukke en geslaagde Open Dag Helmond Sport

25th Jul, 16

Afgelopen zaterdag (23 juli) vond de Open Dag van Helmond Sport plaats. Met een aangename temperatuur en een mooi zonnetje waren de weergoden ons gunstig gestemd. Vanaf 13.00 uur begon de parkeerplaats vol te stromen.

De speciale T-shirts met oud logo vonden gretig aftrek. Deze waren rond 15.45 uur geheel uitverkocht. Er was vertier voor jong en oud. De kinderen vermaakten zich met voetballen, springkussen of draaimolen. Voor de volwassenen was er de "Bier Garten". Zanger en supporter Marco Vanderà zorgde voor vrolijke klanken.

Omstreeks 14.30 uur werd de selectie en staf aan de supporters voorgesteld, waarna om 16.00 uur de aftrap was van de wedstrijd Helmond Sport - Excelsior. Helaas verloor Helmond Sport deze met 1-2. Doelpuntenmaker aan Helmondse zijde was Robert Braber.

Na afloop van de wedstrijd was er een heuse veldbestorming. Dit maal toegestaan omdat supporters gekleed in rood of zwart het oude logo gingen vormen voor de opname van de supportersfilm "The Boys are back in Town".

Tot 19.00 uur vloeide het bier nog rijkelijk waarna de Open Dag tot een einde kwam. Wij bedanken iedereen voor de zeer gezellige en geslaagde dag!!