Ook Telstar is te sterk voor Helmond Sport

23rd Aug, 16

Een gezellige dag wordt ’s avond verpest door Helmond Sport. Wederom een kansloze nederlaag. Telstar is met 4-2 te sterk.

Rond de klok van 13.00 uur vertrok de supportersbus richting de kust. Niet bepaalde strandweer met 20 graden en regen. Tegen 15.00 uur kwamen we aan in Wijk aan Zee om daar net als voorgaande seizoen voorafgaand de wedstrijd wat te drinken in cafe De Zon. De uitbaters stonden ons al op te wachten. Net als in de bus vloeide het bier rijkelijk. Het was zeer gemoedelijk en gezellig. De ambassadeur van KiKa kwam nog even langs om ons te bedanken voor de donaties van vorige seizoen. We gingen maar meteen met de pet rond om donaties van dit seizoen op te halen. Rond 19.15 uur werd er koers gezet naar Telstar. In totaal waren er zo’n 48 supporters uit Helmond aanwezig.

Dan de wedstrijd….Tsja…Het begin was nog wel voor Helmond Sport, maar gedurende de eerste helft zakt het spel van Helmond ver onder de maat. Telstar kwam halverwege de eerste helt op voorsprong door een kopgoal (uit een hoekschop) van Van Berkel. Hierna was Zeldenrust dicht bij de 1-1, maar Telstar ging de rust in met 3-0 door doelpunten van Zamouri en Serrarens.

De tweede helft startte Helmond weer erg belabberd. De wedstrijd werd door de scheidsrechter enigszins spannend gemaakt door Helmond Sport twee strafschoppen te geven, welke ook beide werden benut door Thomassen. De gelijkmaker viel niet meer, wel de 4-2. Hierdoor blijft de teller steken op 1 punt uit 4 wedstrijden.