HOOFD SPONSOREN

Wederom overwinning, dit maal wint Helmond Sport met 1-2 van FC Emmen

10th Sep, 16

Helmond Sport heeft wederom een overwinning behaald. Dit maal werd er in Emmen met 1-2 gewonnen.

 

Vanuit Helmond werd rond 16.30 uur vertrokken naar het noorden van het land. Met een kleine tussenstop onderweg om wat te eten werd het al snel duidelijk dat we de aftrap om 20.00 uur niet gingen halen. We hadden te maken met heel veel files. Goed voor de bierverkoop in de bus want toen we in Emmen aankwamen was 75% van de drankvoorraad al verkocht. Omstreeks 20.05 konden we plaatsnemen in het uitvak. De sfeer werd er meteen ingezet. De kleine 40 supporters hadden de grote kansen van Cas Peters, Krohne en wederom Peters namens Emmen niet gezien.

 

 

De Helmond spelers hadden netjes gewacht op hun supporters, want vanaf de vijfde minuut begon het elftal wat te voetballen. Na een kwartier spelen kwam Helmond Sport op voorsprong via Edwards. Hij ontving een steekpass van Maikel Verkoelen en rondde prima af, 0-1.

 

 

Na de openingstreffer kreeg FC Emmen wederom grote kansen via Krohne, Kallon en Peters maar het was Helmond Sport dat de score verdubbelde. Nadat de Emmen defensie weigerde om de bal uit het strafschopgebied weg te werken wist Jason Bourdouxhe met een bekeken kopbal de keeper te verslaan, 0-2.

 

 

In de tweede helft was de jarige Marc Höcher via een vrije trap gevaarlijk. De keeper kon nog net redding brengen. Ook in de rebound wist de goed spelende Maikel Verkoelen niet te scoren. FC Emmen liet een matte tweede helft zien, pas in de blessuretijd werd het weer een beetje spannend toen Stephen Warmolts de voorzet van Kallon in eigen doel liep. Nog even billenknijpen voor de meegereisde supporters, maar de voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. Helmond Sport wint met 1-2 van FC Emmen!

 

 

Filmpje van de viering overwinning, klik hier.

 

Met dank aan de supportersvereniging van FC Emmen werd de biervoorraad weer aangevuld. Daarvoor moesten we wel vreemd gaan. Niet met Bavaria maar Hertog Jan werd de overwinning gevierd. Helmond Sport stijgt naar de 13e plaats op de ranglijst. Vrijdag komt VVV Venlo op bezoek.

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook