Geen uitwedstrijd, wel kaartavond.

22nd Oct, 16

Doordat De Graafschap een straf moest uitzitten (spelen zonder publiek) werden ook de Helmond Sport supporters gestraft. Geen busreis naar Doetinchem. In plaats daar van organiseerde de SVHS een kaartavond voor haar leden om zo de vrijdagavond toch nog gezellig in te vullen.

Nadat scheidsrechter Blank om 20.00 uur voor de aftrap floot in Doetinchem, werd ook in Helmond het startschot gegeven voor de kaarters die gingen toepen, rikken en jokeren. Door een interactieve verbinding met Doetinchem waren de kaarters/supporters real time op de hoogte wat er allemaal bij de wedstrijd gebeurde.

Al na tien minuten kon er al gejuichd worden. Jordy Thomassen had de 0-1 gemaakt. Nog net bekomen van het openingsdoelpunt werd het tweede doelpunt gevierd (Hiwat). Halverwege de wedstrijd kwam De Graafschap terug tot 1-2, maar al snel trok Helmond Sport de score naar 1-3 door weer een doelpunt van Thomassen. Toen ook het bericht binnenkwam dat Thomassen een hattrick maakte was het al snel duidelijk dat we al een feestje konden vieren, want een 1-4 voorsprong kan niet meer weggegeven worden. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-4. Waar de spelers het feestje vierde voor helaas een leeg uitvak, werd er in Helmond het glas geheven op een mooie overwinning.

Mooi was het toen de spelers bij terugkomst in Helmond nog even naar de Business Club kwamen om de aanwezige kaarters/supporters te bedanken voor hun support op afstand. De spelers werden met gejuich ontvangen.

Tegen 0.30 uur werden de winnaars van de kaartavond gehuldigd:

Marlene Postma winnares Jokeren

Lucas vd Bogaard winnaar rikken