FCDB- Helmond Sport. Update: Op tijd aanwezig!

7th Dec, 16

Op vrijdag 9 december om 20.00 uur speelt Helmond Sport de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. De SVHS organiseert een busreis naar deze wedstrijd.

Update woensdag 7 december:

Aanstaande vrijdag is de busremise bij Helmond Sport afgesloten voor auto's. Personen die met de auto komen, worden verzocht deze te parkeren op de parkeerplaats bij de Con Brio of sporthal De Braak.

Daarnaast verzoeken wij iedereen die met de buscombi meegaat om RUIM op tijd aanwezig te zijn. Wij verzoeken iedereen met klem om 18.30 uur aanwezig te zijn en ZO SPOEDIG mogelijk in de desbetreffende bus te stappen. De busnummers worden aangegeven op de bussen. We vertrekken stipt om 18.45 uur. Personen die ook maar 1 minuut te laat zijn of niet aanwezig zijn in de bus kunnen NIET mee. We moeten ons houden aan een precieze planning.

Update maandag 5 december:

Alle bussen (bus 1t/m 6) zijn UITVERKOCHT. Ook de verkoop van de autocombi is stilgelegd.

Wij verzoeken met klem degene die zich hebben aangemeld en nog niet hebben betaald, om morgen tussen 18.30 en 20.30 uur te komen betalen in ons SVHS Home (gelegen naast ingang kantine).

Mochten wij geen betaling hebben ontvangen dan gaan deze buskaarten weer in de verkoop. de belangstelling is enorm!

Update zaterdag 3 december:

Vanwege grote belangstelling gaan wij een 6e bus inzetten. Inschrijven hiervoor kan aanstaande dinsdag tussen 18.30 en 20.30 uur in ons SVHS Home. Let op vol is vol.

Wij verzoeken degene die nog niet hebben betaald dit alsnog dinsdag te komen doen!!

Update woensdag 30 november:

De autoriteiten in Den Bosch hebben vandaag besloten dat de supporters van Helmond Sport via een verplichte auto/buscombi moeten afreizen naar Den Bosch. Het is geen vrij vervoer meer.

U kunt zich voor de verplichte buscombi voorafgaand de wedstrijd Helmond Sport - FC 040 inschrijven bij onze Fan Shop. Na de wedstrijd kunt u tot 22.30 uur inschrijven bij ons SVHS Home (gelegen naast ingang kantine). Op zaterdag 3 december kunt u in ons SVHS Home inschrijven van 12.30 tot 14.30 uur.

Bus 1 zit inmiddels vol. Er is een 2e bus ingezet.

Leden betalen 15 euro (bus+entreekaart)

Niet leden betalen 20 euro (bus+entreekaart)

​Vertrek om 18.45 uur vanaf de busremise.

Let op: Bij inschrijving direct contant betalen.

Degene die zich al reeds hebben ingeschreven dienen eveneens vrijdag contant te komen betalen.

Verkoop entreekaarten voor de autocombi verloopt via Helmond Sport.