HOOFD SPONSOREN

Kansloze nederlaag in Maastricht

14th Jan, 17

Helmond Sport heeft de competitie in 2017 met een nederlaag hervat. In Maastricht verloor het kansloos met 2-0.

 

 

Sneeuwval in Nederland. Gaat het nou wel of niet door. Dat was de vraag. In tegenstelling tot andere velden was het veld in Maastricht goed bespeelbaar. Daardoor vertrokken we om 18.15 uur met een verplichte buscombi naar het zuiden des lands. Tegen 19.45 uur arriveerden we bij het stadion. Na het volkslied van Limburg (blijft apart volk die Limburgers) werd er afgetrapt.

 

 

Hendriksen had Verkennis in de basis gezet om zo de geschorste Maikel Verkoelen te vervangen. Hiwat verving de geblesseerde Zeldenrust. Zijn optreden duurde maar een half uur. Helmond Sport werd door MVV overlopen waardoor Hendriksen moest ingrijpen. Hiwat eruit. Janzen erin en Justiana naar het middenveld, maar het bracht niet de gewenste zet op. MVV was en bleef gevaarlijk. Het was aan Kaya te danken dat de nul werd gehouden. Helmond Sport kwam er niet aan te pas.

 

 

Ook in de tweede helft had Helmond Sport niets in te brengen. Kregen we een vrije trap rondom de 16 of een hoekschop, keer op keer leverde het ergernis op. Niets lukte. Het was dan ook niet zo vreemd dat MVV op voorsprong kwam. Zij schoten een vrije trap wel binnen, zij het via de binnenkant van de paal. De 1-0 was nog niet verwerkt of de 2-0 lag al weer binnen. Er zat een luchtje van buitenspel aan maar de scheidsrechter telde hem. Beste kans van Helmond Sport ontstond een paar minuten voor tijd toen Thomassen goed wegdraaide van zijn tegenstander en rakelings de bal langs de kruising maaide. Helmond Sport had verder helemaal niets in te brengen. Het zakt naar de tiende plaats op de ranglijst. Aanstaande vrijdag komt FC Oss op bezoek.

 

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook