HOOFD SPONSOREN

Knotsgekke slotfase zet Helmond Sport met 1 been in de tweede ronde Play Offs!

9th May, 17

Wat een knotsgekke slotfase van de wedstrijd. In 20 minuten tijd een 0-2 achterstand omgebogen naar een 4-2 overwinning. Een prima uitgangspositie voor de return in Almere.

 

 

De eerste helft was voor de Helmond Sport supporters niet om aan te gluren. Het niveau was geen play offs waardig. Aanvallend lukte niets bij Helmond. Almere was sterker en kwam na een half uur spelen op 0-1 toen Salasiwa van dichtbij de bal in het doel schoot. Even daarvoor onthield scheidsrechter Manschot Helmond Sport een strafschop toen er hands werd gemaakt. Net voor de rust hield Van Gassel Ahannach van scoren af door goed in te grijpen.

 

 

Na de rust eenzelfde spelbeeld als de eerste helft. Helmond Sport probeerde wel maar was niet bij machte. Almere maakte de 0-2 en het spel leek gelopen, maar door de aansluitingstreffer van Teije ten Den twee minuten later maakte iets los bij spelers en publiek. Ineens ging het lopen en alles lukte. Publiek ging achter de spelers staan en in een zucht en een scheet was de stand gelijk getrokken door doelpunt door Robert Braber, 2-2. Helmond drukte verder aan. Almere was compleet overrompeld en rijp voor de slachtbank. Thomassen maakte de 3-2 via een kopbal. Waar Helmond Sport in de eerste helft een strafschop werd onthouden wees de scheidsrechter in de 90e minuut wel naar de stip. Edwards bleef koel en zette de 4-2 op het scorebord.

 

 

Een mooie uitgangspositie voor aanstaande vrijdag! Er zullen ruim 180 Helmonders afreizen naar Almere om daar onze jongens naar de tweede ronde te loodsen.

 

N.B. Op onze FaceBook pagina staan enkele filmpjes!

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook