HOOFD SPONSOREN

Helmond Sport wint ook in Almere en bereikt de halve finale Paly Offs

13th May, 17

De 4-2 voorsprong verdedigen, dat was het doel. Dat deden onze jongens! En hoe? Gewoon simpel met 0-2 winnen. Almere City FC werd dus in een paar dagen tijd 2x verslagen. We zijn door naar de halve finale van de Play Offs.

 

 

Rond 17.30 uur verzamelden al de eersten van in totaal 180 Helmond Sport supporters op de busremise. Vol vertrouwen werd er om 18.15 uur koers gezet naar Almere. Na een korte rook- en plaspauze werd de weg vervolgd. Tien km voor Almere werden we opgevangen door de politie die ons naar het stadion escorteerden. Daar aangekomen werden de bussen een voor een binnengelaten. Grote drukte voor de toegangspoort. Eenmaal binnen begon het feestje wat doorging tot het einde. Vocaal overstemde ons uitvak het thuispubliek.

 

 

De stormachtige openingsfase van Almere bleef uit. Moeiteloos bleef Helmond Sport overeind. Almere daarentegen moest in de eerste helft al 3 spelers wisselen met blessures. Daarbij hadden zij wel de beste kans gehad, maar Stijn van Gassel redde uitstekend. Tegen de rust sloeg Helmond Sport toe. Uit een vrije trap van Zeldenrust kwam de bal bij Warmolts die de bal niet lekker raakte. Gelukkig kwam die voor de voeten van Thomassen, 0-1. Twee minuten later was de wedstrijd beslist. Jason Bourdouxhe gaf de bal voor het doel waarna Ten Den de bal tegendraads binnen kopte, 0-2!

 

Na de rust speelde Helmond Sport de wedstrijd zonder problemen uit. Almere wilde wel maar was lam geslagen. Zij kregen nog wel een goede kans, maar die werd wederom door de prima keepende Van Gassel gestopt. Na slechts 1 minuut extra tijd vond de scheidsrechter het welletjes en kon het bereiken van de halve finale van de Play Offs gevierd worden. Geweldige avond, geweldige sfeer. Helmond bedankt!

 

 

Na zondagmiddag 16.15 uur weten we wie de tegenstander van Helmond Sport is geworden. NEC, Sparta of Roda JC? Wij en onze jongens rekenen op uw support!

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook