Degradatiezorgen voor Helmond Sport

16th Sep, 17

Degradatiezorgen. Dat is de conclusie na 5 wedstrijden. Slechts 2 punten en ook nog eens tegen ploegen die net als Helmond Sport onderaan staan. Veel supporters maken zich terecht zorgen. We zien een elftal zonder vertrouwen, geen voetbal, een trainer die rare keuzes maakt en de wedstrijd niet kan breken.

Het spel was gisteren treurig. De wedstrijd werd ook nog eens live uitgezonden door FOX Sport. De kijkers thuis zijn net als de toeschouwers in het stadion de eerste helft in slaap gevallen. Ook onze keeper Van Gassel was in slaap gevallen. Een houdbaar schot van afstand glipte door zijn handen het doel in. Een klassieke blunder van jewelste. 0-1 voor Jong Ajax. Op slag van rust een fout in de Ajax defensie. Een speler kopte te zacht terug op zijn keeper die op zijn beurt weer Robert Braber onderuit haalde. Zeldenrust legde aan vanaf 11 meter en scoorde de 1-1.

Na rust een onzichtbaar Helmond Sport. Jong Ajax liep uit naar 1-4 door de mannen van een paar miljoen. Cassierra maakte er twee. Johnsen een.

Nee het gaat niet goed met Helmond Sport. Na afloop gefrustreerde spelers. Zelf een sterkhouder van ons elftal liet zich verbaal gaan tegen een supporter, die alleen maar een gesprek wilde aangaan. Hij dulde geen kritiek (of zou het de alcohol zijn geweest?). Het zegt genoeg hoe de sfeer is…

Aanstaande dinsdag speelt Helmond Sport weer thuis. Dit maal voor de beker tegen Cambuur Leeuwarden. Hopelijk kunnen we het tij keren.