HOOFD SPONSOREN

Weer een thuisnederlaag...

21st Oct, 17

Helmond Sport is er niet in geslaagd een vervolg te geven aan de eerste overwinning van afgelopen maandag. Zoals we dit seizoen gewend zijn staan we weer met lege handen. Het voetbal is niet om aan te gluren, supporters die terecht mopperen en een plaats in de onderste regionen van de ranglijst.

 

Robert Braber ontbrak in de basis. Zijn plaats werd ingenomen door Jordy Thomassen en Arne Naudts keerde terug in de basis. Naudts kreeg na een paar minuten voetballen de uitgelezen kans om Helmond Sport de wind in de rug te geven. Hij onderschepte een slordige terugspeelbal van een Telstar speler en kon alleen op de keeper af. Helaas was hij niet trefzeker. Een minuut later was het aan de andere kant wel raak. Waar eerst Stijn van Gassel de bal nog tot hoekschop kon werken, werd in deze genomen hoekschop de bal door Novakovich op de lat gekopt. In de rebound kon hij ongehinderd de bal wel binnen werken. Weer uitermate slecht verdedigd. Arne Naudts kreeg hierna weer een grote kans om te scoren, maar miste de overtuiging. Ook Grad Damen kreeg een grote kans. Hij omspeelde twee spelers maar zijn schot met binnenkant voet was een prooi voor de keeper. Halverwege de eerste helft was het dan eindelijk raak voor Helmond Sport. Uit een hoekschop kwam de bal via Van Koesveld voor de voeten van Naudts die snoeihard uithaalde en raak schoot, 1-1. Hierna zakte het niveau weer in tot een bedenkelijk niveau. Op slag van rust weer geschutter van de Helmond defensie. Jeroen Verkennis leed balverlies. In de counter die daarop volgde werd het erg simpel 1-2 door Hamdaoui. Na het doelpunt was het meteen rust. Zo frustrerend om te zien hoe simpel de tegendoelpunten vallen.

 

Dan de tweede helft… Die had beter niet gespeeld kunnen worden. Niets, helemaal niets wist Helmond Sport te creëren. Het enige wat gecreëerd werd is een hoop ergernis op de tribunes. Onbegrijpelijk dat een trainer helemaal niets kan overbrengen op zijn spelers. Er zit totaal geen verbetering in het spel ten opzichte van de eerste competitiewedstrijden. Het elftal is lam geslagen. Grote twijfel of deze trainer onze jongens nog wel aan het voetballen kan krijgen.

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook