Derby gestaakt i.v.m. sneeuwval

9th Dec, 17

Alles was aanwezig voor een heuse pot derby voetbal tussen Helmond Sport – FC 040. Indrinken bij cafe ’t Hart van Helmond, corteo door centrum van Helmond naar het stadion, optreden van DJ Lorentz. Helaas dachten de weergoden er totaal anders over.

foto: copyright SVHS

Waarna beide ploegen een strafschop mistten, ging het harder en harder sneeuwen. Een dikke laag sneeuw op het veld dat onbespeelbaar werd. De scheidsrechter kon niets anders doen dan de wedstrijd staken. Het is nog niet bekend wanneer deze wedstrijd wordt ingehaald. Het zal helaas op een maandag worden ingehaald. Niet de meest ideale dag om te spelen.

​foto: copyright SVHS

De supporters lieten de pret niet drukken en maakten er in het Supporters Home een mooi feestje van. DJ Lorentz zorgde samen met onze doelman en DJ Joris van Gerwen voor de muziek. Het werd alsnog een top avond!

Het restant van de gestaakte wedstrijd is op maandag 18 december uitgespeeld vanaf de 24e minuut. In een matte wedstrijd werd er niet gescoord. De derby eindigde in 0-0