Met lege handen terug uit Amsterdam

6th Feb, 18

Helmond Sport heeft weer geen punten weten te behalen in een competitiewedstrijd. In de uitwedstrijd tegen jong Ajax verloor het met 2-0.

Een belofteteam en spelen op een maandag, dat is geen gelukkige combinatie. Helaas te weinig belangstelling om een supportersbus te laten rijden. Toch namen supporters de moeite om af te reizen naar Amsterdam. Eerst de stad in en daarna de wedstrijd. In totaal waren er inclusief de Helmondse sponsoren zo’n 25 man uit Helmond aanwezig. Zij zagen een miljoenen voorhoede met Cassierra, Johnsen en Younes. De laatstgenoemde zou eigenlijk tegen AC Milan en Juventus gaan spelen, maar het werd uiteindelijk Helmond Sport.

De eerste helft had Helmond Sport niet zoveel in te brengen. Niet zo verwonderlijk dat jong Ajax de leiding nam door Younes, die wel heel makkelijk door de verdediging kon lopen, 1-0. Het spel speelde vooral op de helft van Helmond af. Edwards kreeg de enige kans na geklungel in de Ajax defensie.

Na de rust kreeg Helmond Sport wat meer grip op de wedstrijd, maar gevaarlijk werd het niet. Bourdouxhe moest zijn team nog wel te hulp schieten door de bal van de doellijn af te halen. De wedstrijd bevroor dicht. Jong Ajax kreeg nog wel kansen via Cassiera en Jensen, die de 2-0 maakte.

Door deze nederlaag en de winst van jong AZ, zakt Helmond Sport naar een voorlaatste plaats. Aanstaande vrijdag treedt Helmond Sport aan in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Met een volle Carnavalsbus van de SVHS vertrekken we om 18.15 uur. Zorg dat je verkleed bent, want de mooiste creatie zal worden beloond. Daarnaast zijn de consumpties slechts 1 euro p.s. Alllaaaafffffff