Bar slechte wedstrijd in Doetinchem

25th Feb, 18

Helmond Sport is er niet in geslaagd om een resultaat te boeken in Doetinchem. In een bar slechte wedstrijd was De Graafschap de gelukkigste. Het won met 1-0.

Ondanks de matige prestaties vetrokken we met een nagenoeg volle verlengde bus naar de wedstrijd. In totaal waren er 76 supporters uit Helmond op De Vijverberg. Het was steenkoud met temperaturen onder het vriespunt. Van de wedstrijd kreeg men het ook niet erg warm. Het was een barslechte wedstrijd van beide ploegen. De Graafschap was niet veel, maar het spel van Helmond Sport was zorgelijk. Hoe onze verdediging stond te schutteren zie je eigenlijk alleen maar in de vierde klasse van het amateurvoetbal. Geen wonder dat een verdedigingsfout na 15 minuten spelen een doelpunt van De Graafschap inleidde. Bourdouxhe legde de bal panklaar voor Diemers die alleen zijn voet er maar tegenaan hoefde te leggen. Behoudens 2 kopkansen liet Helmond Sport niets zien. We mogen danken dat Van Gassel in de goal staat. De enige Helmonder die er met kop en schouders bovenuit steekt.