HOOFD SPONSOREN

In blessuretijd onderuit met 2-3

7th Apr, 18

Helmond Sport staat weer met lege handen. Dit maal werd er met 2-3 verloren van MVV Maastricht. De Limburgers gingen er in blessuretijd met de overwinning vandoor.

 

Bron foto: Helmond Sport

 

Voorafgaand de wedstrijd werd er een feestje gebouwd bij Café ’t Hart van Helmond. Vele Helmond supporters verzamelden zich daar in afwachting van de Burnley FC supporters. Zij waren op uitnodiging van We Are Helmond afgereisd van het noorden van Engeland naar Helmond. Met Burnley FC is al jarenlang een goede vriendschapsband. Tegen 18.00 uur arriveerde de partybus met daarin de Engelse mannen. Met fakkels en gezang werden zij verwelkomd. Rond 19.00 uur werd in corteo naar het stadion gelopen. De sfeer zat er goed in.

 

 

Ook in het stadion was de sfeer opperbest. De vroege achterstand na tien minuten spelen door een doelpunt van Okita bracht daar geen verandering in. De ploeg bleef ondersteund worden. Helmond Sport kreeg na ruim 25 minuten haar eerste kans. Ron Janzen kwam voor het doel te staan maar nam teveel tijd om af te ronden. Bij de tweede keer dat MVV Maastricht bij het doel kwam werd de score verdubbeld. Wederom door Okita. Hem werd helemaal niets in de weg gelegd en kon prachtig binnen werken, 0-2. Gelukkig werd nog voor de rust de aansluitingstreffer gemaakt. Na een aanval over rechts kon Arne Naudts de bal van dichtbij binnentikken, 1-2.

 

 

In de tweede helft was Helmond Sport de baas op eigen veld. Het drukte MVV helemaal terug op eigen helft en het was wachten op de verdiende gelijkmaker. Die viel na een uur voetballen. Uit een vrije trap kopte Braber op doel. De bal werd in eerste instantie gestopt door de doelman maar in de rebound schoot Thomassen de 2-2 binnen. Helmond Sport drukte door. Robert Braber was dichtbij de 3-2 na een kopbal uit een hoekschop. Tien minuten voor tijd zakte Helmond Sport onbegrijpelijk helemaal terug en leek het te gaan spelen voor een punt. MVV zag dat ook en ging aanvallend wisselen. Hendriksen bracht Verkoelen voor Zwanen het veld in. Een verkeerde beslissing van de trainer. Wat je aan zag komen gebeurde ook. MVV maakte in blessuretijd de 2-3. Wederom met lege handen.

 

 

Maandag spelen we de derby tegen FC 040. Hopelijk rechtten de spelers de rug en krijgen we eerherstel.

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook