HOOFD SPONSOREN

Laatste uitwedstrijd eindigt in een 4-1 nederlaag

21st Apr, 18

Helmond Sport is alweer tegen de zesde nederlaag op rij aangelopen. Ook bij Cambuur Leeuwarden ging het ten onder, dit maal met 4-1. Overigens een geflatteerde nederlaag.

 

Rond 15.30 uur verzamelden de eerste supporters bij de busremise. Schitterend en warm weer. Koelboxen gevuld met ijskoude drank. Dozen met worstenbroodjes, saucijzenbroodjes en andere lekkernijen. Allemaal gesponsord door trouwe supporters.

 

 

Om 15.45 uur koers gezet naar het noorden van het land. Op de A50 meteen al de eerste korte file. De tweede file is een ramp. Ruim een uur vertraging. Zo gaan we de wedstrijd om 20.00 uur niet halen. De navigatie gaf 20.35 uur aan. Gelukkig Jaap aan boord die de weg binnendoor wist. Als een navigator voorin de bus loodste hij zonder moeite de buschauffeur door Apeldoorn en om de file heen. We rijden weer op schema zodat er ook nog een rookpauze gehouden kan worden. Voor Leeuwarden worden we opgevangen door een motoragent die ons escorteert naar het stadion waar we om 20.00 arriveren.

 

 

Voor de rust kon Helmond Sport moeiteloos meevoetballen en creëerde het kansen via Naudts en Thomassen. Cambuur stichtte nauwelijks gevaar. Dat werd na de rust wel anders. Na vijf minuten in de tweede helft te hebben gespeeld keek Helmond Sport tegen een 1-0 achterstand aan. Steenvoorden kopte de bal uit een hoekschop binnen. Het antwoord van Helmond Sport viel al snel. Uit een voorzet van Zeldenrust kopte Braber de 1-1 binnen. Weer vijf minuten later lag Bram Zwanen geblesseerd op de grond, rondom het strafschopgebied. Cambuur weigerde de bal uit te spelen voor een blessurebehandeling. Uit een voorzet werd de bal in buitenspelpositie bij Matthieu gebracht die ook weer buitenspel leek te staan. De 2-1 op het scorebord was een feit. Dit was de mokerslag voor Helmond Sport. In de slotfase liep Cambuur uit een geflatteerde 4-1.

 

De laatste uitwedstrijd van dit seizoen eindigt in een nederlaag. De spelers werden bedankt en de bus werd opgezocht. Daar kregen de supporters te horen dat er enkele spelers in de supportersbus mee naar Helmond zouden rijden. Ook hadden de spelers een financiële bijdrage geleverd waardoor we als SVHS de busreis konden laten doorgaan. Een mooi gebaar naar de meegereisde supporters.

 

De laatste wedstrijd van het seizoen wordt niet aanstaande vrijdag gespeeld maar op zaterdag om 19.45 uur!!

 

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook