HOOFD SPONSOREN

Terechte nederlaag tegen FC Den Bosch

8th Sep, 18

Helmond Sport is in de vierde speelronde tegen de eerste nederlaag aangelopen. Het verloor terecht met 0-2 van FC Den Bosch.

 

Vooraf werd er door de supporters veel verwacht in de Brabantse derby. Eindelijk de eerste overwinning? Het liep op een deceptie uit. Helmond Sport is er in deze wedstrijd totaal niet aan te pas gekomen. De Bosschenaren waren continue de bovenliggende partij. Met rust mochten we blij zijn dat er geen 0-3 op het scorebord stond, maar slechts 0-1.

 

 

Ook na de rust kon Helmond Sport geen vuist maken. Het kreeg wel een hele grote kans op de gelijkmaker. Swinnen schoot de bal, op aangeven van Naudts, op 3 meter afstand van de doellijn recht op Wouter van der Steen. In de slotfase bracht Alflen nog wat aanvallende spelers in het veld maar dat mocht niet baten. Tien minuten voor tijd werd het 0-2. Een uitslag waarop niets te zeggen valt.

 

 

Volgende week maandag speelt Helmond Sport in Amsterdam tegen Jong Ajax. Wegens gebrek aan belangstelling gaat de busreis van de SVHS niet door.

 

Foto's: Wim van den Broek

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook