Gruwelijk slechte wedstrijd eindigt in 2-2

29th Sep, 18

Wederom geen overwinning voor Helmond Sport. In een slechte wedstrijd werd het uiteindelijk 2-2, waardoor we wederom helemaal niets opschieten. Helmond Sport blijft in de onderste regionen van de ranglijst staan.

De eerste helft. Wat was die gruwelijk slecht. Ronduit schandalig wat de Helmond Sport spelers lieten zien. Totaal geen beleving. Totaal geen Passie. Totaal geen voetbal. In de extra tijd ook nog een 0-1 achterstand.

De tweede helft was iets beter. De 0-1 werd binnen 5 minuten ongedaan gemaakt door een doelpunt van verdediger Poelmans. Hij wist uiteindelijk een afvallende voorzet binnen te schieten. Echt een vuist maken kon Helmond Sport niet. Ook FC Volendam liet niet veel zien. Uit het niets kwam de 2-1 vallen. Zeldenrust schoot de bal uit een vrije trap via de binnenkant van de paal binnen. Lang kon Helmond Sport niet genieten van deze voorsprong. De bal viel over de verdediging heen, waarna er enkele spelers eruit werden gelopen door de snelle Kaars. Van Gassel had hierop geen antwoord, 2-2.

Het spel en vertoning van Helmond Sport baart zorgen. Het wordt met de week slechter. Hopelijk gaat het tij snel keren. Hopelijk volgende week vrijdag tegen Jong AZ.

Foto's: Wim van den Broek