HOOFD SPONSOREN

Nederlaag Helmond Sport bij Cambuur Leeuwarden

21st Oct, 18

Ondanks het teleurstellend seizoen tot nu toe reisden ruim 50 supporters af naar Leeuwarden waar we getuigen waren van wederom een nederlaag.

 

 

Om 15.45 uur vertrokken we naar het noorden van Nederland. De supporters kregen korting op de busreis. Helmond Sport betaalde een deel van de kosten. Een mooi gebaar aan de trouwe supporters. Tegen 19.30 uur kwamen we aan bij het stadion. De SVHS had vooraf contact gehad met Cambuur Leeuwarden en verzocht om een geopend cateringpunt waar we als Helmond Sport supporters na een lange reis eten en drinken konden kopen. Aan dit verzoek werd gehoor gegeven en een frietwagen stond klaar!

 

 

De sfeer in het uitvak zat er meteen goed in, maar de beginfase was weer dramatisch voor Helmond Sport. Als het na tien minuten spelen 4-0 had gestaan voor de thuisploeg dan hadden we niets te zeggen gehad. Hierna kreeg Helmond Sport wat meer grip op de wedstrijd. Het kreeg via Swinnen en Naudts kansen. De ruststand leek 0-0 te gaan worden maar in de laatste 5 minuten werd er 3x gescoord. Cambuur kwam op 2-0 door doelpunten van Kippersluis. In blessuretijd verzachtte Bram Swanen de pijn tot 1 doelpunt verschil. Zijn eerste treffer in het betaalde voetbal.

 

 

Na de rust liep Helmond Sport weer achter de feiten aan. Het moest op jacht naar de gelijkmaker. Een behoorlijke verdedigingsfout van Bart Meijers gooide roet in het eten. Robertha maakte de 3-1 wat ook de eindstand was. Wederom met lege handen naar Helmond.

 

 

 

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook