Snepvangers redt punt voor Helmond Sport

28th Oct, 18

Helmond Sport is er wederom niet in geslaagd om een wedstrijd winnend af te sluiten. Lang keek het tegen een 0-1 achterstand aan, maar Snepvangers redde een punt. In de slotminuten leek er nog meer in te zitten.

De laatste jaren zijn de ontmoetingen tussen Helmond Sport en MVV Maastricht beladen wedstrijden geworden. Dit maal mochten de Limburgers niet af reizen naar Helmond waardoor het erg stil was in het uitvak.

Dat Helmond Sport niet presteert blijkt ook aan het aantal supporters dat op deze wedstrijd af waren gekomen. Slechts 1.250 toeschouwers waren er in het SolarUnie stadion en die kregen een matige wedstrijd te zien. Kansen waren er wel. Zo had Naudts twee goede kansen maar onze spits schiet dit seizoen niet met scherp. Halverwege de eerste helft kwam MVV Maastricht, na hun derde kans, op voorsprong. Hierbij zag de verdediging van Helmond Sport er niet goed uit. De vrijstaande Deom maakte de 0-1. Vlak voor de rust kreeg Schroijen de kans op de 0-2. De kans ontstond door wederom erg zwak verdedigen, dit maal door De Braal. Ook Naudts kreeg nog een kans maar ook die werd gemist.

Bron foto: FaceBookpagina Keuken Kampioen Divisie

Na de rust verprutste Naudts wederom een goede kans. Alflen paste hierna een dubbele wissel toe. Zwanen en Edwards kwamen in het veld. Helmond Sport werd hierna sterker. Tien minuten voor tijd kreeg het een vrije trap op zo’n 20 meter afstand van doel. Diego Snepvangers ging achter de bal staan en krulde deze prachtig om de muur binnen, 1-1. In de slotfase zette Helmond Sport alles op alles om de overwinning binnen te halen. Wederom was het Naudts die zijn 6e (!) kans om zeep hielp waardoor de wedstrijd eindigde in 1-1.

Het positieve is dat we 1 plaats op de ranglijst zijn gestegen. Aanstaande vrijdag komt Almere City FC op bezoek.