Nederlaag in de laatste seconde.

23rd Mar, 19

Het klote seizoen waarin Helmond Sport nu verkeerd werd gisteren nog maar eens duidelijk. In de laatste seconde liep het tegen een nederlaag aan. Zonder punten dus weer naar Helmond. Na 30 gespeelde wedstrijd nog geen enkele overwinning in een uitwedstrijd behaald.

Tegen 18.45 uur vertrokken we met de bus van de SVHS richting Waalwijk met in totaal 31 Helmonders. Onderweg kregen we te horen dat we politiebegeleiding zouden krijgen. Politiebegeleiding voor slechts 31 Helmonders? Ja, blijkbaar wordt geen enkel risico genomen met die levensgevaarlijke Helmonders. We arriveerden dus met zwaailichten bij het uitvak.

In de eerste helft van de wedstrijd had Helmond Sport niets in te brengen. Goed keeperswerk van Stijn van Gassel en goed verdedigend werk van Dylan de Braal neutraliseerden het gevaar van RKC Waalwijk. In de laatste minuut voor de rust kreeg Helmond Sport de eerste kans. Naudts schoot op doel. De keeper liet de bal los en in de rebound kwam de bal bij Juul Respen terecht die de 0-1 maakte.

Na de rust zette RKC Waalwijk een tandje bij. Dit resulteerde binnen 10 minuten tot de gelijkmaker via Spierings. Dit seizoen weet je als supporter dan al hoe laat dat het is…Bilate maakte in de laatste seconde de 2-1 voor RKC Waalwijk. Weer geen resultaat in een uitwedstrijd.

Aanstaande vrijdag speelt Helmond Sport thuis tegen Roda JC. Tot dan!