HOOFD SPONSOREN

Zure nederlaag in Nijmegen

13th Apr, 19

Helmond Sport blijft nog steeds zonder overwinning in een uitwedstrijd. Ook bij NEC Nijmegen werden er geen punten behaald. In de slotfase werd er met 3-2 verloren.

 

 

Ondanks dat we onderaan staan konden we met de SVHS toch een nagenoeg volle bus naar Nijmegen laten rijden. In totaal waren er zo’n 64 Helmonders in het stadion. De sfeer zat er al vanaf de eerste seconde in. Die support werd al snel beloond met een doelpunt. Dylan George had zijn eerste basisplaats en bekroonde dit met een eerste treffer in dienst van Helmond Sport. Van 20 meter afstand verraste hij doelman Branderhorst. Tegen de rust werd NEC sterker. Zwanen redde door de bal van de doellijn te halen, maar een minuut voor de rust maakte Wolters alsnog gelijk. Met een dreun de rust in.

 

 

Na de thee kwam NEC Nijmegen snel op een 2-1 voorsprong. Gelukkig bleef Helmond Sport knokken zodat het geen “walk over” zou gaan worden voor NEC. Binnen vijf minuten werd de stand gelijk getrokken. Op de rand van het strafschopgebied werd Naudts onderuit gehaald. De scheidsrechter gaf eerst een vrije trap maar werd al snel gecorrigeerd door zijn assistent en legde de bal op 11 meter. Swinnen bleef koel en schoot binnen, 2-2.

 

 

Helmond Sport bood aardig weerstand al moest Van Gassel tot 2 keer reddend optreden. Tien minuten voor het einde trok NEC toch aan het langste eind. Wolters maakte de 3-2. Erg zuur voor de meegereisde Helmonders. Ondanks de nederlaag bleef de stemming opperbest en werden op de terugweg nog maar weer eens een aantal blikken bier opengetrokken.

 

 

Een skône Away Day. Volgende week reizen we af naar Rotterdam om daar te spelen tegen Sparta. We hopen dan op een goede sfeer. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij in de bus. Aanmelden kan dus nog!

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook