HOOFD SPONSOREN

Helmond Sport vergeet te winnen in Den Bosch

2nd Nov, 19

Helmond Sport kreeg de afgelopen week behoorlijke klappen. Een 1-4 nederlaag tegen sc Telstar en uitschakeling in de beker tegen de amateurs van GVVV. In de derby tegen FC Den Bosch kregen onze jongens de kans op herstel en kregen daarbij de steun van 67 Helmonders in het uitvak.

 

FC Den Bosch wist de 3 voorgaande wedstrijden niet tot scoren te komen. Helmond Sport blijkt weer de ideale tegenstander om vertrouwen te winnen want na een kleine 2 minuten spelen lag de bal achter Stijn van Gassel, 1-0. Het voetbal was weer niet om aan te zien. Zielloos speelde Helmond Sport in de eerste helft.

 

 

In de rust had er waarschijnlijk een donderspeech van Boessen plaatsgevonden. Helmond Sport startte fel en zette Den Bosch onder druk. Bij vlagen zagen we prima voetbal. Er werd inzet getoond. Snel resulteerde dit in de gelijkmaker. Uit een korte hoekschop van Snepvangers gaf Poelmans de bal voor de doel. Guus Joppen schoot de bal binnen, 1-1.

 

 

Gedurende de tweede helft kreeg Helmond Sport grote kansen via De Louw met een kopbal net naast, Swinnen die na een misverstand in de verdediging de bal met een punter tegen Van der Steen schoot, De Regt met een bal op de paal en Mutzers die een rebound van dichtbij niet kon binnenwerken. Slechts met 1 punt terug naar Helmond.

 

 

Volgende week komt De Graafschap op bezoek in Helmond.

 

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook